Τρόποι Πληρωμής

1.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή.
Η παραγγελία εκτελείται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Τραπεζικός Λογαριασμός

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR64 0171 6180 0066 1810 9823 096

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ,ΙΩΑΝΝΗΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ

2.Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του ePos της Τράπεζας Πειραιώς. Μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100€.  Όταν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής πιστωτική/χρεωστική κάρτα, τότε μεταφέρεστε αυτόματα στην σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω μιας ασφαλούς σύνδεσης, όπου θα δώσετε τα στοιχεία της κάρτα σας, που απαιτούνται για την συναλλαγή, και εφόσον ολοκληρωθεί η συναλλαγή επιστρέφετε πάλι αυτόματα στην ιστοσελίδα μας. Σας πληροφορούμε ότι η επιχείριση μας δεν έχει καμιά πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτα σας και ότι η συναλλαγή γίνετε αποκλειστικά με την τράπεζα.

3.Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον Courier τη στιγμή της παράδοσης χωρίς επιπλέον διαδικασίες. Αξία αντικαταβολής 2,5 ευρώ.