Όροι χρήσης

Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας AllForCar.gr οφείλει να έχει διαβάσει τους όρους χρήσης προτού προβεί στην παραγγελία του. Εφόσον ο χρήστης-επισκέπτης πραγματοποιήσει την παραγγελία του τότε σημαίνει ότι έχει διαβάσει και έχει αποδεχτεί τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Ασφαλής σύνδεση

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει το πιστοποιητικό ασφαλείας Comodo Essential δίνοντας στον επισκέπτη την δυνατότητα να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας μέσω μια ασφαλής σύνδεσης.

Τρόποι Παραγγελίας

Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με δύο (2) τρόπους: 1.Online. Οι Online παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσα από την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, να τα προσθέσετε στο Καλάθι και να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας επιλέγοντας τον τρόπο αποστολής και πληρωμής. 2.Τηλεφωνικά. Τηλεφωνικές παραγγελίες μπορούν γίνουν καλώντας στο τηλέφωνο 2510 223 063.

Τρόποι Πληρωμής

1.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή.
Η παραγγελία εκτελείται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Τραπεζικός Λογαριασμός

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR64 0171 6180 0066 1810 9823 096

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ,ΙΩΑΝΝΗΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ

2.Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του ePos της Τράπεζας Πειραιώς. Μπορείτε να πληρώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100€. Όταν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής πιστωτική/χρεωστική κάρτα, τότε μεταφέρεστε αυτόματα στην σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω μιας ασφαλούς σύνδεσης, όπου θα δώσετε τα στοιχεία της κάρτα σας, που απαιτούνται για την συναλλαγή, και εφόσον ολοκληρωθεί η συναλλαγή επιστρέφετε πάλι αυτόματα στην ιστοσελίδα μας. Σας πληροφορούμε ότι η επιχείριση μας δεν έχει καμιά πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτα σας και ότι η συναλλαγή γίνετε αποκλειστικά με την τράπεζα.

3.Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας στον Courier τη στιγμή της παράδοσης χωρίς επιπλέον διαδικασίες. Αξία αντικαταβολής 4 ευρώ.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει την ώρα της εκτέλεσης χωρίς καμιά επιβάρυνση τηλεφωνώντας στο 2510 223 063 ή στέλνοντας email στη διεύθυνση info@allforcar.gr με θέμα ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - "αριθμό παραγγελίας". Αν η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την αποστολή τότε χρεώνεστε τα έξοδα επιστροφής. Τα προϊόντα της παραγγελίας που έχουν επιστραφεί θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και κλειστές συσκευασίες όπως απεστάλησαν.

Επιστροφή Προϊόντων

Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών οπού τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (κλειστή συσκευασία) και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα επιστροφής. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ γίνεται εφόσον τα προϊόντα έχουν επιστραφεί και έχουν ελεγχθεί από το κατάστημα μας ότι βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Αποστολή Προϊόντων

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη στην Ελλάδα εντός 3-7 ημερών. Το κατάστημα επιλέγει τον τρόπο αποστολής (μεταφορική ή courier) και ενημερώνει τον πελάτη. Αν ο πελάτης επιθυμεί διαφορετικό τρόπο αποστολής τότε επιβαρύνεται με τυχόν επιπλέον χρέωση. Το κόστος αποστολής των παραγγελιών είναι 8€ για παραγγελίες μέχρι 200€. Για παραγγελίες άνω των 200€ η αποστολή είναι δωρεάν.

Αποποίηση Ευθύνης

Η ιστοσελίδα AllForCar.gr έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς καμιά προειδοποίηση. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

Ταυτότητα Επιχείρησης

AllForCar - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ

Εμπόριο Ειδών Αυτοκινήτου

Εβδόμης Μεραρχίας 144, Καβάλα ΤΚ. 65403

Τηλέφωνο: 251 110 4166

ΑΦΜ: 063439869

ΔΟΥ: Καβάλας

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. : 020375230000