Body Kit Για Mercedes-Benz E-Class W211 06-09 Amg Look With PDC Made In Taiwan

1.325,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.325,00€
Κατασκευαστής: CARNER
Κωδικός: vsl-0022975
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
Body Kit Για Mercedes-Benz E-Class W211 06-09 Amg Look With PDC Made In Taiwan
Body Kit Για Mercedes-Benz E-Class W211 06-09 Amg Look Με PDC Made in Taiwan

Η παλιά εμφάνιση του Mercedes-Benz W211 μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε Amg Look. Το body kit που προσφέρουμε είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ελαστικό ABS πλαστικό. Κάθε στοιχείο της συσκευασίας υποβάλλεται σε προσεκτική επεξεργασία πριν από την αποστολή για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, επιτυγχάνοντας έτσι το τέλειο αποτέλεσμα με 100% εφαρμογή.


  • Ο μπροστινός προφυλακτήρας Amg Look είναι προσεκτικά σχεδιασμένος για να ταιριάζει απόλυτα χωρίς προσαρμογές. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την τοποθέτηση. Κάθε αντικείμενο συσκευάζεται προσεκτικά με προστατευτική μεμβράνη για καλή προστασία κατά την αποστολή.
    Οι μπροστινοί προφυλακτήρες είναι με τρύπες και βάσεις για αισθητήρες παρκαρίσματος W211 facelift (για να ταιριάζουν οι αισθητήρες pre-facelift πρέπει να αφαιρέσετε τις παλιές βάσεις από τον προφυλακτήρα pre-facelift και να τις τοποθετήσετε στον νέο προφυλακτήρα)
    Περιλαμβάνει: διακοσμητικά χρώμια, προβολείς ομίχλης, κεντρικό πλέγμα (σίτα), πλαινά καπάκια προβολέων, καλύμματα πλυστικών φανών , καπάκι ρυμούλκησης.
  • Τα πλαινά μασπιέ είναι εξαρτήματα που συμπληρώνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας όταν εγκαθιστάτε έναν προφυλακτήρα Amg look εμπρός και πίσω. Είναι κατασκευασμένα από ελαστικό και ανθεκτικό πλαστικό ABS. Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη χωρίς τροποποιήσεις.
  • Ο πισινός προφυλακτήρας Amg Look έχει τέλεια κατασκευή για τέλεια εφαρμογή χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις. Ο προφυλακτήρας είναι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα στοιχεία περιλαμβάνει χρώμια και αποσπώμενο διαχύτη (Diffuser). Ο πίσω προφυλακτήρας είναι με τρύπες και βάσεις για αισθητήρες παρκαρίσματος W211 facelift (για να ταιριάζουν με τους αισθητήρες προ-λιφτ πρέπει να αφαιρέσετε τις παλιές βάσεις από τον προφυλακτήρα προ-λίφτινγκ και να τις τοποθετήσετε στον νέο προφυλακτήρα)




Όλα τα ανταλλακτικά είναι after market τέλειας ποιότητας εφάμιλλης των γνησίων, κατασκευασμένα στην Ταϊβάν με εύκολη εγκατάσταση χωρίς τροποποιήσεις.

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ερώτησή σας.







Λεπτομέρειες Προϊόντος
Parking Sensor Με Τρύπες Και Βάσεις Αισθητήρων
Εγγύηση: Ποιότητας Και Εφαρμογής
Θέση Εξατμίσης: 2 Διπλές Αριστερά Δεξιά --00-------00--
Θέση: Εμπρός
Θέση: Πίσω
Θέση: Πλαινό Αριστερό Μασπιέ
Θέση: Πλαινό Δεξί Μασπιέ
Περιλαμβάνει: Διαχύτη Πίσω Προφυλακτήρα (Diffuser)
Περιλαμβάνει: Εμπρός Προφυλακτήρα
Περιλαμβάνει: Καπάκια Πλυστικών Φανών
Περιλαμβάνει: Κεντρική Σίτα Προφυλακτήρα
Περιλαμβάνει: Πίσω Προφυλακτήρα
Περιλαμβάνει: Πλαινά Μασπιέ (Σετ)
Περιλαμβάνει: Πλαινές Σίτες Προφυλακτήρα
Περιλαμβάνει: Προβολείς Ομίχλης (Σετ)
Περιλαμβάνει: Τάπα Γάντζου Ρυμούλκησης
Περιλαμβάνει: Τριμ Χρωμίου Προφυλακτήρα
Περιλαμβάνει: Φάσες Προφυλακτήρα
Πλήθος Τεμαχίων: 18 Τεμάχια
Υλικό: Πλαστικό
Χρώμα: Άβαφο


Μοντέλο
Μάρκα: Mercedes-Benz Μοντέλο: E-Class Χρονολογία: E-Class (W211) 02-09
Size Chart